Mere end et team!

Scan-Tech´s udviklingsafdeling har igennem årene været midtpunktet for utal af forskelligartede udviklingsprojekter og indenfor mange forskellige områder.

Vi spænder vidt, fra helt de små opgaver og til de helt store projekter – alene eller i flok.

Vi konstruerer og udvikler samt fremstiller tillige delkomponenter ifm. halvfabrikata og underleverancer, både til kunder og kolleger.

Omdrejningspunktet er tillid og stabilitet – vi har altid gjort vort yderste for at leve op til den tillid vore kunder viser os, når de placerer ordrer hos os, henholdsvis har vi altid bestræbt os på at levere så gode og stabile maskiner og anlæg som muligt.

Design og kvalitet er ligeledes en del af vor DNA, og vi udvikler og designer selvfølgelig ud fra

de tekniske krav og muligheder, men så sandelig også ud fra, at vore kunder får den kvalitet de ønsker og regner med – plus samtidig også med et design, der ikke alene vidner om omtanke i udviklingsarbejdet, men også er funktionsmæssigt gennemtænkt, stabilt og pænt at se på.

Med andre ord, vi gør hvad vi kan for at lave gode maskiner, som vore kunder bliver tilfredse med, hvilket så igen medfører, at de kommer igen, når der er nye opgaver.

Det er med maskiner, ligesom med børn, de er vort ansvar

Innovation

Kjehfkjah

3D konstruktion

Proin eu varius felis. Pellentesque hendrerit elit ornare, ultricies ante eu, vestibulum dui. Quisque venenatis sollicitudin felis eget dictum.

Komponentstyring

Proin eu varius felis. Pellentesque hendrerit elit ornare, ultricies ante eu, vestibulum dui. Quisque venenatis sollicitudin felis eget dictum.

Mennesker og projekter

Vi vægter god kommunikation da der er grundlaget for et godt og gennemført løsning.
Kontakt R&D