Robotcelle for pakning og palletering af kagedåselåg

Robotcelle – type 1840 – er inkl. automatisk kasserejser – type 1445 – ST2 – Tape – for rejsning af bølgepapkasser (inkl.genbrugskasser), fremføring til fyldeposition og robotfyldning af låg for småkagedåser i kasserne, lukning af kasserne og palletering til slut, efter etiketteriing af de fyldte kasser.

Robotgriber – hydraulisk – for robotbearbejdning

Robotgriber 1920AM-001 er en fuldhydraulisk griber – med svirvel – for robotbearbejdning af støbte aluminiumsemner for bilkølere.

Svirvlen overfører hydraulikken til fastholdelse af emnerne i værktøjet.

Griberen er beregnet for hydraulisk gribning og specielt for sikker fasthold af emner under ekstrem bearbejdning af støbte alu-emner (save, fræse og bore).

Robotgriber – med 4 gribehoveder og 5 servomotorer

Robotgriber opbygget med 5 servomotorer, hvoraf 4 bruges til positionering af de 4 gribehoveder (delsamlet).

Efter kernerne er udtaget af formværktøjet, bøjes griberen ca, 45 grader, og 2 og 2 dyppes kernerne i slipvæske og roteres for fjernelse af overskydende væske, samt jævn fordeling af den blivende væske. Griberen er helt afskærmet under brugen.

Robotgriber for sække

Robotgriberen type 1852 er beregnet for sikker håndtering og palletering af mindre plastsække, men i et miljø med

stor friktion og slid.

Griberen er ligeledes forsynet med sugekopper for mellemlægspap.

Robotgribeværktøj – håndtering af æsker og kasser

Robotgribeværktøjet type 1879 er et multigribeværktøj for aut. håndtering af æsker/kasser og pakning af disse i yderkasser, inkl. mellemlægsark samt efterflg. palletering af yderkasserne med robot.